Wie zijn wij

Wie zijn wij

Jos Kunnen en Zonen bv is een modern traditioneel schildersbedrijf, toonaangevend in goed schilderwerk.

Onze middelgrote onderneming is gevestigd in Weert. Ook onze werknemers komen uit de regio en werken allemaal al jarenlang naar volle tevredenheid en met veel plezier bij ons.

Kwaliteit en flexibiliteit kunnen wij garanderen door te werken met gediplomeerde vaklieden die, zonder uitzondering kunnen buigen op vele jaren van ervaring.
De comunicatie lijnen zijn zeer kort, wat de snelheid en flexibiliteit ten goede komt.

Jos Kunnen en zonen bv heeft zich gespecialiseerd in oa:
  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Hydrofoberen van buitengevels
  • Steigerwerk
  • Werken met hoogwerker

Historie

Schildersbedrijf Jos Kunnen is in 1936 begonnen als eenmansbedrijf met particulieren als voornaamste opdrachtgevers. Al snel kwamen daar woningstichtingen en overheden zoals de spoorwegen en defensie bij. Het bedrijf groeide langzaam maar gestaag.

Vanaf 1955 kwamen de drie zonen meewerken binnen het bedrijf en werd de naam gewijzigd in Jos Kunnen en Zonen bv. In 1979 gaf Jos het roer over aan zijn drie zonen, die het bedrijf verder lieten groeien en de bedrijfshuisvesting in een aantal stappen naar een steeds grotere pand brachten.

Eind 1989 betrokken wij een mooie nieuwbouw die ook alweer steeds krapper wordt. De laatste directiewisseling vond plaats in 2002 toen de derde generatie (meester-schilders) het bedrijf overnam.

Al met al bestaat het bedrijf bijna 75 jaar en is het nog steeds ┬┤jong van geest┬┤