Wat doen wij

Binnenschilderwerk

Binnen wordt vaak geschilderd voor de verfraaiing, echter voor het behoud van het buitenschilderwerk is het zeer belangrijk dat ook het binnen schilderwerk van uw houten kozijnen aan de binnenzijde in orde is. Dat het oog ook wat wil, weten wij als geen ander. Wij kunnen door een ander kleur- of materiaalgebruik een compleet nieuwe sfeer bij u creëren, dit uiteraard in overeenstemming met uw wensen.

Tijdens de werkzaamheden gaan wij voorzichtig met uw bezittingen om en respecteren uw privacy.

Bovendien zorgt de winterschilder voor een stevige korting!!

Voor nog meer voordeel klikt u op voordelen en acties.

Buitenschilderwerk

Diverse omstandigheden hebben invloed op het buitenschilder werk: zo zorgen vocht, warmte, uv straling en vorst voor een behoorlijke belasting van uw buitenschilderwerk. Ook spelen de ondergrond, gebruikte materialen, beglazingssysteem en constructie een belangrijke rol in goed buitenschilderwerk.

Er zijn meerdere verfsystemen die een goede bescherming bieden, echter alle systemen hebben hun eigen voor- en nadelen.

We kunnen u helpen om een goede afweging te maken (en laten ons evt ondersteunen door een technisch adviseur)

Belangrijke tip:
Goed buitenschilderwerk begint binnen, daar mogen geen kale plekken, openstaande naden of slecht kitwerk zijn. Hierdoor kan er vocht in de ondergrond trekken wat aan de buitenzijde kan zorgen voor blaren en onthechting. In het ergste geval is houtrot het gevolg (soms sneller dan u denkt).

Houtherstel

Door verschillende oorzaken kan het voorkomen dat er houtrot is ontstaan. In dat geval overleggen we met u, wat voor u de beste aanpak is.
U kunt hierbij denken aan totale of deel vervanging uitgevoerd, door een timmerbedrijf naar eigen keuze of een timmerbedrijf waar wij mee samenwerken.

Is de houtrotschade wat kleiner dan kunnen wij deze voor u herstellen door het aangetaste gedeelte weg te freezen, en het gesaneeerde deel herstellen met twee componenten reparatie middelen. Uiteraard volgens de voorschriften van de fabrikant.